PRAKTIJK

 

De praktijken van FysioMotiv zijn gevestigd in het centrum van Zevenhuizen en in het centrum van Nieuwerkerk aan den IJssel.

De praktijk in Zevenhuizen ligt op de plek van het oude gemeentehuis, in het nieuwe Roos gebouw. 

De praktijk in Nieuwerkerk aan den IJssel kunt u terug vinden in het pand van Healthclub Sportiv. 

BEZOEK LOCATIE ZEVENHUIZEN

BEZOEK LOCATIE NIEUWERKERK

Dorpsstraat 89

2761 AA, Zevenhuizen

 

0180-632244

Doortocht 13
2914 KA Nieuwerkerk a/d IJssel 

 

0180-330656

buitenzijde praktijk zevenhuizen dorpsst
buitenzijde praktijk + onderwater zevenh
ZONDER VERWIJSBRIEF BENT U WELKOM!
 

Sinds 2006 heeft u geen verwijzing van de huisarts nodig voor de start van een fysiotherapeutische behandeling, oftewel directe toegankelijkheid fysiotherapie. Het voordeel hiervan is dat u ons direct zonder tussenkomst van uw arts kunt bellen. Het eerste consult bij de directe toegankelijkheid bestaat uit een screening. Hierin word door middel van een aantal vragen vastgesteld of fysiotherapie voor u de juiste keus is in het begeleiden van uw klachten. Wanneer dit niet het geval is zal u doorgestuurd worden naar de huisarts. Wanneer u wel behandeld kan worden door de fysiotherapeut wordt er samen met u een behandelplan opgesteld en kunnen we daarmee met u aan de slag. De fysiotherapeut houdt contact met de huisarts over de klachten en het verloop hiervan.

BEHANDANDELING AAN HUIS

 

Behandeling van de fysiotherapeut aan huis behoort tot de mogelijkheden als u lichamelijk niet in staat bent om naar de praktijk te komen. Bel of maak hier online een afspraak aan huis.

UW MENING EN DE TARIEVEN VAN FYSIOMOTIV

 

Uw mening is van zeer belang voor ons, net zoals onze tarieven dat voor u zijn. Vind hieronder beide terug.

(MOBIELE) APPLICATIE

 

Met de (mobiele) applicatie van FysioMotiv kunt u heel gemakkelijk een eigen account maken, uw afspraken zelf inplannen en beheren vanaf uw computer of mobiele telefoon. 

 

U kunt zelf zien wanneer uw fysiotherapeut beschikbaar is en vervolgens zelf de afspraak plannen. U krijgt een bevestiging wanneer de afspraak bevestigd is. 

 

Bellen, mailen of even binnen lopen om een afspraak te maken kan natuurlijk altijd!