• Twitter App Icon

© FysioMotiv. Alle rechten voorbehouden. 

Privacy Statement Disclaimer Cookie Statement 

Website by Goed geDAAN marketing & communicatie

Zoeken
  • FysioMotiv

Stanley Kuster komt de praktijk versterken


Mijn naam is Stanley Kuster. Ik ben afgestudeerd in 2019 als fysiotherapeut aan de Hoge school Rotterdam. Ik ben fysiotherapeut geworden omdat ik mensen wil helpen om van hun klachten omtrent bewegen af te komen.  Het is mijn passie en missie om mensen te helpen hun dagelijks activiteiten te doen volbrengen.  Ik streef naar een gemoedelijke sfeer waarin beide partijen zich goed voelen en waar hard gewerkt kan worden om doelen te behalen. Ik heb veel affiniteit met sporters en hun blessures, ik vind het erg leuk om sporters te begeleiden naar hun niveau van voor hun blessure. Zelf ben ik elke dag bezig met sport en leefstijl.

17 keer bekeken