Zoeken
  • FysioMotive

U dacht goed verzekerd 2017 in te gaan?


Hebt u de aflevering van Zorg.nu gezien die over fysiotherapie ging? (U kunt deze eventueel hier alsnog zien.) Ook wij worden geconfronteerd met zorgverzekeraars die ons zeer beperken in ons professionele behandelen van uw klachten.

  1. U denkt ruim gebruik te kunnen maken van fysiotherapie omdat u een flinke premie betaald voor uw uitgebreide aanvullende verzekering. Wij krijgen echter een contract aangeboden waarbij we hard worden afgestraft als we meer dan een paar behandelingen aan uw klachten besteden. Denk niet dat we hier invloed op hebben, we mogen bij het kruisje tekenen, een andere keuze is er niet

  2. De tarieven staan al weer jaren nagenoeg op het zelfde, lage, niveau. Het maakt innoveren en investeren in de praktijk heel moeilijk. De meeste zorgverzekeraars vragen u meer premie, met als motivatie dat de tarieven van zorgverleners omhoog gaan, maar wij moeten tekenen voor opnieuw 0 % tarief ontwikkeling voor de komende twee jaar.

  3. Wij doen het heel goed met onze praktijk in de regio. Hierdoor trekken we meer mensen uit omliggende gemeenten naar onze praktijk. Helaas waardeert uw zorgverzekeraar dat niet en bestraft ons met een flink lager tarief als we méér behandelingen geven dan in 2014.

Marktwerking in de zorg? Een lachertje! Het blijkt een monopolie van de zorgverzekeraar te zijn geworden.

  • Net als vorig jaar hebben wij in de kleine lettertjes de vergoeding voor fysiotherapie met elkaar vergeleken.

  • Net als vorig jaar komt het contract van DSW/ er met kop en schouders bovenuit. ONVZ is een goede tweede. Zij verdienen het predicaat FysioMotiv polis 2017

  • Net als vorig jaar kunt u met een gerust hart naar een van deze twee verzekeraars overstappen als het gaat om een goede aanvullende verzekering zonder stiekeme beperkingen in het contract wat ze ons aanbieden.

Wilt u verder advies voor uw zorgverzekering? Bij Veerman adviseurs weten ze er alles van en adviseren ze u graag.


61 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven