OVER FYSIOMOTIV

FysioMotiv is een praktijk met ervaren en nieuwe fysiotherapeuten,  die al 20 jaar in de Gemeente Zuidplas zijn gevestigd. Sinds 2015 hebben Teun, Dini, Carleine en Wouter zich samen verenigd onder de vlag van FysioMotiv. Hierdoor worden de ervaren fysiotherapeuten aangevuld met nieuwe energieke collega’s met de laatste kennis op het gebied van fysiotherapie. Samen zijn zij nog beter in staat om de oorzaak van de klacht op te sporen en u te begeleiden bij het herstel van de klacht.

ONZE FYSIOTHERAPEUTEN
TEUN DE GRAAFF

Fysiotherapeut | Echografie

Ma t/m Do: Zevenhuizen

Teun de Graaff is sinds 1981 actief als fysiotherapeut in Zevenhuizen. In die jaren heeft hij zich verder gespecialiseerd en is Teun echografist (MSU), schouderspecialist en manueel therapeut (DAM en Cyriax). Ook voor stress management en kaakklachten kunt u bij Teun terecht. Met 10 jaar ervaring als fysiotherapeut op het SMA en begeleiding van top-sporters op het WK turnen geeft Teun ook sportmedisch advies. Na 30 jaar volleybal speelt hij nu tennis. 

CARLEINE KEIJZER

Fysiotherapeut | Manueel

 

Do: Zevenhuizen

Di & Vrij Nieuwerkerk

In 2007 is Carleine afgestudeerd als fysiotherapeut en is direct partner geworden van de praktijk. Zij heeft zich daarna verder gespecialiseerd en sinds 2010 is de titel Master Manueel Therapeut binnen. De interesses en vervolgcursussen van Carleine liggen met name bij wervelkolom- en bekken-problematiek. Carleine is lid van het schoudernetwerk en is gespecialiseerd in schouderklachten. Ze werkt samen met het Groene Hart ziekenhuis. 

MEIKE FRIJLING

Fysiotherapeut | Manueel

Ma, Woe, Vrij: Zevenhuizen

Meike is sinds 2008 Fysiotherapeut en is in 2012 afgestudeerd als Master Manueel therapeut. De wervelkolom en Schoudergordel heeft haar bijzondere belangstelling, vandaar haar lidmaatschap van het Schouder Netwerk SNGH. In haar vrije tijd speelt Meike volleybal, loopt hard en wandelt ze graag. Door de komst van Meike versterken we onze praktijk met een deskundig en betrokken collega.

DINI BRABER

Fysiotherapeut | Bekken

Ma t/m Vrij: Zevenhuizen

Dini Braber is sinds 1982 werkzaam als fysiotherapeute in Zevenhuizen. In die tijd heeft zij door middel van scholing veel kennis opgedaan. Zo heeft zij manuele therapie volgens DAM en Cyriax gevolgd, maar ook voor training van de bekkenbodem bent u bij Dini aan het juiste adres. In haar vrije tijd wisselt Dini volleybal regelmatig af met hardlopen. Voor blessurebehandeling bij hardloopklachten en loop-analyse kunt u haar dan ook gerust consulteren.

WOUTER DE GRAAFF

Sport- | Manueeltherapeut

Echografie

Ma, Wo, Do & Za: Nieuwerkerk

Nadat Wouter in 2011 afstudeerde als fysiotherapeut is hij partner van FysioMotiv geworden.

 

Hij is gespecialiseerd als MSc Sportfysiotherapeut en Orthopedisch Manueel Therapeut.

Wouter turnt graag en staat als sportfysiotherapeut regelmatig op nationale turnwedstrijden. Voor blessures, sportmedische begeleiding en advies, bent u bij Wouter aan het juiste adres.

Pasqualle Kloosterman

Fysiotherapeut | Hand en pols

Di, Wo, Do & Vrij: Nieuwerkerk

Pasqualle is in 2015 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut en in 2017 als handtherapeut. Voordat ze startte bij FysioMotiv, is ze 3 jaar werkzaam geweest bij een andere praktijk. Hier heeft ze ervaring opgedaan fysiotherapeut in de praktijk maar ook als fysiotherapeut binnen de topsport met als voorbeeld bij ADO Den Haag vrouwen.

De interesses en specialisaties van haar zijn dan ook sportletsels, enkel en knierevalidatie, elleboogklachten en hand-pols klachten. Met haar motto ‘Teamwork makes the dream work’ helpt ze u graag.

  • Twitter App Icon

© FysioMotiv. Alle rechten voorbehouden. 

Privacy Statement Disclaimer Cookie Statement 

Website by Goed geDAAN marketing & communicatie