OVER FYSIOMOTIV

FysioMotiv is een praktijk met ervaren en nieuwe fysiotherapeuten,  die al 20 jaar in de Gemeente Zuidplas zijn gevestigd. Sinds 2015 hebben Teun, Dini, Carleine en Wouter zich samen verenigd onder de vlag van FysioMotiv. Hierdoor worden de ervaren fysiotherapeuten aangevuld met nieuwe energieke collega’s met de laatste kennis op het gebied van fysiotherapie. Samen zijn zij nog beter in staat om de oorzaak van de klacht op te sporen en u te begeleiden bij het herstel van de klacht.

ONZE FYSIOTHERAPEUTEN
Teun.png
TEUN DE GRAAFF

Fysiotherapeut | Echografie

Ma t/m Do: Zevenhuizen

Teun de Graaff is sinds 1981 actief als fysiotherapeut in Zevenhuizen. In die jaren heeft hij zich verder gespecialiseerd en is Teun echografist (MSU), schouderspecialist en manueel therapeut (DAM en Cyriax). Ook voor stress management en kaakklachten kunt u bij Teun terecht. Met 10 jaar ervaring als fysiotherapeut op het SMA en begeleiding van top-sporters op het WK turnen geeft Teun ook sportmedisch advies. Na 30 jaar volleybal speelt hij nu tennis. 

Carleine.png
CARLEINE KEIJZER

Fysiotherapeut | Manueel

 

Do: Zevenhuizen

Di & Vrij Nieuwerkerk

In 2007 is Carleine afgestudeerd als fysiotherapeut en is direct partner geworden van de praktijk. Zij heeft zich daarna verder gespecialiseerd en sinds 2010 is de titel Master Manueel Therapeut binnen. De interesses en vervolgcursussen van Carleine liggen met name bij wervelkolom- en bekken-problematiek. Carleine is lid van het schoudernetwerk en is gespecialiseerd in schouderklachten. Ze werkt samen met het Groene Hart ziekenhuis. 

Maaike.png
MEIKE FRIJLING

Fysiotherapeut | Manueel

Ma, Woe, Vrij: Zevenhuizen

Meike is sinds 2008 Fysiotherapeut en is in 2012 afgestudeerd als Master Manueel therapeut. De wervelkolom en Schoudergordel heeft haar bijzondere belangstelling, vandaar haar lidmaatschap van het Schouder Netwerk SNGH. In haar vrije tijd speelt Meike volleybal, loopt hard en wandelt ze graag. 

martine.jpg
Martine onderwater 

Fysiotherapeut 

Ma, Di, Do en Vrij: Zevenhuizen

Sinds 2019 is Martine werkzaam als fysiotherapeute en heeft ervaring opgedaan door verschillende waarnemingen. In 2020 is zij gestart bij fysiomotiv. Zij heeft een passie voor bewegen en sport in combinatie met de juiste ontspanning en rust. Zij is dan ook te vinden op de racefiets en in de fitness maar ook op de yoga-mat, meditatiekussen en in de natuur.  

U kunt bij haar terecht voor veel uiteenlopende klachten. Zij is gespecialiseerd in Dry Needling en werkt ook veel met de ademhaling en de ontspanning. Zij werk met een brede aanpak om u zo snel mogelijk te helpen met herstellen!  

Dini.png
DINI BRABER

Fysiotherapeut | Bekken

Ma t/m Vrij: Zevenhuizen

Dini Braber is sinds 1982 werkzaam als fysiotherapeute in Zevenhuizen. In die tijd heeft zij door middel van scholing veel kennis opgedaan. Zo heeft zij manuele therapie volgens DAM en Cyriax gevolgd, maar ook voor training van de bekkenbodem bent u bij Dini aan het juiste adres. In haar vrije tijd wisselt Dini volleybal regelmatig af met hardlopen. Voor blessurebehandeling bij hardloopklachten en loop-analyse kunt u haar dan ook gerust consulteren.

Wouter.png
WOUTER DE GRAAFF

Sport- | Manueeltherapeut

Echografie

Ma, Di, Wo & Do: Nieuwerkerk

Nadat Wouter in 2011 afstudeerde als fysiotherapeut is hij partner van FysioMotiv geworden.

 

Hij is gespecialiseerd als MSc Sportfysiotherapeut en Orthopedisch Manueel Therapeut.

Wouter turnt graag en staat als sportfysiotherapeut regelmatig op nationale turnwedstrijden. Voor blessures, sportmedische begeleiding en advies, bent u bij Wouter aan het juiste adres.

Susan Kamp.jpg
Susanne Kamp

Fysiotherapeut 

Ma, Wo, & Vrij: Zevenhuizen

Susan is sinds 2003 werkzaam als fysiotherapeut en heeft de afgelopen jaren, naast orthopedische klachten, vooral ervaring opgedaan in het behandelen van nek en rugklachten, waarbij ze onder andere werkt met de McKenzie Methode.

 

Daarbij heeft ze zich verder ontwikkeld door het volgen van cursussen als

basiskennis Haptonomie, Medical Taping, en mobilisaties volgens het Mulligan Concept.

In haar vrije tijd houdt ze van wandelen en is zij graag in de tuin bezig.

jeroen.jpeg

Jeroen Baaij

Fysiotherapeut 

Wo, Do & Vrij: Nieuwerkerk

Na 20 jaar te hebben gewerkt als financieel adviseur is Jeroen zijn passie gaan volgen en fysiotherapie gaan studeren.

Naast zijn werk als fysiotherapeut is hij in zijn vrije tijd vaak te vinden op de tennisbaan of op het voetbalveld.

 

Ik ben een toegewijde fysiotherapeut en ik krijg veel energie als ik mensen van hun klacht af kan helpen doormiddel van een behandeling.  Ik stel de patiënt centraal, kom snel tot de kern, denk altijd in mogelijkheden en ik probeer mensen de meest krachtigste versie van zichzelf te laten zijn.